DU KAN LITA PÅ OSS
+50 års erfarenhet

Din markentreprenör på Höglandet

Nässjö Asfalt är en lokal entreprenör som utför alla typer av markberedningar så som asfaltering, sten- och grusbeläggningar mm.

Nässjö Asfalt är en lokal entreprenör som utför alla typer av markberedningar så som asfaltering, sten- och grusbeläggningar mm. Vi anlägger även trädgårdar, murar, grusgångar och gräsmattor. Utför installation av enskilda avlopp, schaktarbeten, dräneringar mm. Vi är ett familjeföretag som etablerades 1968.

Vi utför arbeten inom ca 15 mils radie från Eksjö, och alla arbete vi utför utgår från ATB VÄG 2004 (www.vv.se). Våra beläggningsmaskiner är miljöklassade enligt EU. Kontinuerliga prover genomförs på allt beläggningsmaterial. Vår personal går löpande utbildningar. Vi erbjuder fasta offererade priser och arbeten på löpande räkning.

Tjänster & Produkter

Asfaltering, installation av enskilda avlopp, beredning av mark och trädgård mm.

Dränering

Vi kan dräneringar! -Vår erfarenhet gör att vi kan hitta det som passar dig och din fastighet bäst. Vi kan ta hand om allt, grävmaskinister, markarbetare, lastbilschaufförer, bygg- och VVS-tekniker, vilket gör att vi har kontroll över hela entreprenaden. 

Enskilda avlopp

Vi hjälper Dig med din avloppsanläggning genom att leverera och installera kompletta anläggningar för enskilda avlopp. Det är mycket att tänka på om du ska anlägga en ny eller ändra en befintlig avloppsanläggning. Vi ger dig råd och information under hela processen.

Stentextur

Vi reparera husgrunden, betongtrappan eller den putsade muren med STENTEXTUR för ett bestående resultat. En revolutionerande produkt för att reparera och bevara grundmurar på hus, betongmurar, socklar, stentrappor mm. Stentextur kan även användas inomhus.

Asfaltering

Vi har maskinell utrustning som krävs för professionella asfalteringsarbeten. Vi asfalterar garageinfarter, industriområden, parkeringar, vägar mm. Självklart utför vi även linjemålningar.

Lita på 100-tals nöjda kunder