Reparera med Stentextur

Reparera husgrunden, betongtrappan eller den putsade muren med STENTEXTUR för ett bestående resultat

Stentextur är en revolutionerande produkt för att reparera och bevara grundmurar på hus, betongmurar, socklar, stentrappor mm. Beläggningen utgör dessutom ett väl fungerande grundskydd för att förenkla klottersanering och fasadtvätt utan att det underliggande materialet riskeras att skadas eller förstöras.

Stentextur kan användas inomhus på gipsskivor eller putsad yta. Stentextur består av en påstykningsbar massa, vilket gör det enkelt att arbeta med och mer flexibelt vid ojämnt underlag till skillnad mot exempelvis traditionellt skivmaterial.

Stentextur är väderbeständigt och ger ett hållbart och bestående resultat oavsett väderförhållanden.

Med Stentextur lagar du trasiga husgrunder, puts- och betongytor med ett bestående resultat i alla väder

Stentextur är en påstrykningsbar massa som levereras i hinkar om 25 kg och räcker till cirka 5-7 kvadratmeter vid jämt underlag så som husgrunder eller trappor av puts, gips betong, träfiberskivor eller motsvarande.

Låt oss göra jobbet på entreprenad

Självklart utför vi även beläggning av Stentextur på entreprenad och ombesörjer då allt från grundbehandling till färdigt arbete. Vi jobbar över hela landet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Alla arbeten utförs med garanti av duktig och erfaren personal.

Du kan använda ROT-avdraget för att få en besparing av halva arbetskostnaden när du anlitar oss att göra jobbet.

Är du intresserad av att känna och se hur Stenstruktur ser ut, kontakta oss sänder vi ett belagt prov med posten.